Retur- og tilbagebetalingspolitik

Retur- og tilbagebetalingspolitik

Sidst opdateret: 12. maj 2018

Returnering
inden for 30 dage - Du skal returnere dit produkt inden for 30 dage efter, at produktet er købt:
Vores politik gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning. Vi refunderer dig inden for to uger efter at have modtaget varen.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

Flere typer varer er fritaget for at blive returneret. Letfordærvelige varer såsom mad, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter, der er intim- eller hygiejneartikler, farlige materialer eller brændbare væsker eller gasser.
For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Venligst ikke send dit køb tilbage til producenten.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis refusion (hvis relevant)
Bog med tydelige tegn på brug
CD, DVD, VHS-bånd, software, videospil, kassettebånd eller vinylplade, der er blevet åbnet
Enhver vare, der ikke er i sin originale stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl
Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Refusion (hvis relevant)
Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at meddele dig, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.
Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den oprindelige betalingsmetode inden for de gældende returdage, som din bank har anvendt.

Forsinkede eller manglende refusioner (hvis relevant)
Hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt offentliggjort.

Kontakt derefter din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en refusion bogføres.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på .

Udsalgsvarer (hvis relevant)
Kun varer til almindelig pris kan refunderes, udsalgsvarer kan desværre ikke refunderes.

Ombytning (hvis relevant)
Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail med kvalificeret bevis på billeder på og sende din vare til:

Gaver
Hvis varen blev markeret som en gave ved køb og sendt direkte til dig, vil du modtage en gave kredit for værdien af ​​dit afkast. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave ved køb, eller gavegiveren fik sendt ordren til sig selv for at give til dig senere, sender vi en refusion til gavegiveren, og han vil finde ud af din returnering.

Forsendelse
For at returnere dit produkt, skal du sende dit produkt til:

Du er selv ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returforsendelse blive trukket fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit ombyttede produkt at nå dig, variere.

Hvis du sender en vare over $75, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsesservice eller købe fragtforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

Ændringer af retur- og tilbagebetalingspolitikken
Du kan til enhver tid se den seneste version af retur- og tilbagebetalingspolitikken på denne side.

Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af denne retur- og tilbagebetalingspolitik ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller tjenesten efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer i denne retur- og tilbagebetalingspolitik udgør accept af disse ændringer.